چند نکته درباره پاستیل

پاستیل

رشت رویایی- حتماً شما هم این پیام را در تلگرام دیده‌اید؛ خوردن پاستیل به‌دلیل داشتن زایلیتول (نوعی ماده جایگزین قند) در پیشگیری از پوسیدگی دندان مؤثر است. زایلیتول یا گزیلتول در واقع قند الکلی حاصل از گزیلوز است که در برخی مواد غذایی به‌عنوان شیرین‌کننده مصرف می‌شود. این قند سبب افزایش ترشح بزاق می‌شود و با قلیایی کردن pH بزاق جلوی حل شدن مینای دندان و پوسیدگی را می‌گیرد.

در اکثر آدامس‌ها و پاستیل‌ها از قند مصنوعی زایلیتول استفاده می‌شود اما در مورد این سؤال که پاستیل بخوریم یا نه باید بگویم خود پاستیل از پروتئین و ژلاتین تهیه شده که برای بچه‌ها مفید است اما چند نکته را هم باید مدنظر داشت:

۱- پاستیل‌ها حاوی رنگ‌های مصنوعی هستند که مصرف آن برای کودکان مبتلا به بیش‌فعالی اصلاً مناسب نیست.

۲- برخی پاستیل‌ها حاوی قند ساده یا ساکاروز هستند که در عین آنکه چاق‌کننده است می‌تواند سبب پوسیدگی دندان شود.

۳- هرگز پاستیل فله تهیه نکنید زیرا ترکیبات موجود در آن و نحوه وارد شدنش به کشور مشخص نیست.

۴- پاستیل ایرانی و خارجی تفاوتی با هم ندارند اما ژلاتین به کار رفته در انواع تولید داخل بالاست و ترکیبات آن مطمئن است.

سلامت نیوز

نظرات

اولین دیدگاه این مطلب را ثبت کنید

آگاه‌سازی از
680

wpDiscuz