فصل پاییز با خوراک لوبیا و کدو حلوایی

مریم اسدی: پائیز آمده و یکی از معروف‌ترین میوه‌های پاییزی کدو حلوایی است. غذاهای زیادی را می‌شود با کدو درست کرد از جمله این غذای سالم که با کدو و لوبیا درست می‌شود. من معمولا این غذا را با پنیر چدار، لیمو، جعفری تازه، چیپس تورتیلا و خامه ترش درست می‌کنم.

خوراک لوبیا و کدو حلوایی

مواد مورد نیاز:

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ قاشق چای خوری فلفل خشک خرد شده
۲ عدد پیاز زرد متوسط خرد شده
۲ عدد هویج خرد شده
۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
۱ عدد فلفل تند خرد شده
۵ حبه سیر خرد شده
۳ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
۲ قاشق چای خوری پودر زیره
½ قاشق چای خوری پودر دارچین
۱ قاشق چای خوری نمک
½ قاشق چای خوری فلفل کاین
۲۲۵ گرم رب گوجه فرنگی
۱ و نیم فنجان پوره کدو
۲ فنجان سس سبزیجات
۴۲۰ گرم کنسرو لوبیا
۲ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
۲ فنجان پنیر چدار رنده شده
۱ فنجان گشنیز
چیپس تورتیلا، خمیر ترش و لیمو برای تزئین

دستور تهیه خوراک لوبیا و کدو

۱. روغن را داخل ظرف بزرگی روی حرارت متوسط داغ کنید. فلفل خشک خرد شده، پیاز، هویج و فلفل دلمه‌ای را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه در روغن سرخ کنید تا مواد نرم و مایل به قهوه‌ای شوند. سپس فلفل تند، سیر و ادویه جات را اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه دیگر روی حرارت بماند.

۲. رب گوجه یا گوجه رنده شده، پوره کدو و لوبیا را اضافه کنید و خوب هم بزنید. شعله گاز را زیاد کنید تا بجوشد. سپس شعله را کم کنید درب آن را ببندید و بگذارید به مدت نیم ساعت آرام آرام بجوشد. در این مدت چند بار مواد را هم بزنید.

۳. غذا را از روی اجاق گاز بردارید و آب لیمو را داخل آن بریزید. سپس غذا را داخل سوپ خوری بریزید و روی آن پنیر، گشنیز و تورتیلا بریزید و داغ میل کنید.

وب‌سایت بدونیم

نظرات

اولین دیدگاه این مطلب را ثبت کنید

آگاه‌سازی از
680

wpDiscuz