شهردار رشت:
با حفظ هویت وجودی شهرهای خلاق مسلمان می‌توان به برند سازی شهرهای خلاق خوراک حلال پرداخت

شهردار رشت

رشت رویایی- نشست صمیمی دکتر ثابت‌قدم شهردار رشت با دکتر فخاری رئیس موسسه برند حلال کشور، میر صادقی مدیرعامل گروه شرکت‌های پارس و پخش تبلیغات هواپیمایی کشوری، صالح پور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری پارسیان با حضور سیدرضا موسوی روزان رئیس کمیسیون فرهنگی ورزشی شهرداری رشت، فاطمه قدیمی حرفه مدیر برنامه‌های یونسکو در شهر خلاق رشت عاطفه رمضان نیای چیرانی مدیرعامل سازمان عمران و بازآفرینی شهرداری رشت و مدیران مناطق شهرداری و دیگر مدیران ستادی شهرداری رشت در راستای کسب برند غذای حلال برای این شهر در سالن جلسات ساختمان مرکزی شهرداری رشت برگزار شد.

به گزارش واحد خبر مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری رشت، دکتر سید محمدعلی ثابت‌قدم با اشاره به تعداد انگشت‌شمار شهرهای خلاق در کشورهای مسلمان گفت: امروزه شهرهای توسعه‌یافته به دنبال خلق ارزشهای خود هستند.

شهردار رشت با تأکید بر فرآیند رو به تزید شهرها گفت: متأسفانه شهرهای خلاق در کشورهای مسلمان به‌واسطه جغرافیای سیاسی عمدتاً درگیر موضوعات روزمرگی خود می‌باشند.

شهردار رشت

او گفت: نگاه امروز شهر رشت مبتنی بر گردشگری خلاق با تکیه‌بر اعتماد محلی با لحاظ توسعه سخت افزار محور و نرم‌افزار محور است.
دکتر ثابت‌قدم در خصوص تبدیل شهر رشت از حالت گذرگاهی به ایستگاهی برای گردشگران گفت: شهرداری رشت در حوزه هویت‌مند سازی شهر ابتدا با تمرکز در محدوده قدیمی شهر و با رعایت رفتارهای سنتی و شرعی و اخذ مصوب از وزارت راه اقدام به اجرای سند بازآفرینی کرد.

شهردار رشت هدف از این دیدار را معرفی شاخص‌های جامعه درزمینه زندگی در شهر انسان‌محور عنوان کرد و گفت: با معرفی شاخص‌ها و فرهنگ‌سازی نمادها و نشانه‌های سرو غذای حلال علاوه بر حفظ هویت وجودی شهرهای خلاق مسلمان می‌توان به برند سازی شهرهای خلاق خوراک حلال پرداخت.

او ادامه داد: بسیاری از رفتارهای ممکن رفتاری انسانی باشد اما اسلامی نباشد و از آنجایی که شهر دارای یک پکیج آموزشی است ما نباید موضوعات مربوط به برند سازی را انتزاعی ببینیم.

بعضی از غذاها به‌صورت ذاتی حلال هستند

سید رضا موسوی روزان با اشاره به اهمیت موضوع حلال در اسلام گفت: هر غذایی که مسیر حلال را طی کند با همه مشخصه‌های مربوطه آن غذا حلال محسوب می‌شود.
رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر رشت با تأکید بر انواع متعدد غذاهای حلال در کشور ایران گفت: بعضی از غذاها به‌صورت ذاتی حلال هستند.
او با اشاره به نقش حمایتی مدیریت شهری در برند سازی غذای حلال اضافه کرد: مجموعه مدیریت شهری شهرداری رشت سعی دارد تا شهروندان بدان هدف دست یابند تا با خوردن غذای حلال در زندگی خود سود ببرند. استفاده از مزیت غذای حلال در معماری یکی از مزیت‌های دستیابی به ارزش‌افزوده است.

افزودن برند حلال به شهر خلاق خوراک ارزش اقتصادی دارد

دکتر فخاری در سخنانی همچنین گفت: باآنکه سرو غذای حلال در دنیا جاافتاده است، اما در بحث گردشگری حلال در آغاز راه هستیم.
رئیس موسسه برند غذای حلال کشور با اشاره به مطرح‌شدن بحث گردشگری حلال طی دو و نیم سال اخیر اضافه کرد: بین ۵۸ کشور اسلامی دنیا که دارای فرودگاه هستند در فلو شاپ خود مشروبات الکلی سرو می‌کنند.
او با تأکید بر عدم استفاده از مزیت و ارزش افزوده غذای حلال در کشور ایران یاد آور شد: اگر شهر رشت به‌عنوان شهر خلاق مزیت بین‌المللی حلال را نیز به برندهای خود بیفزاید به ارزش‌افزوده این مزیت نیز دست خواهد یافت.
دکتر فخاری استفاده از مزیت غذای حلال در معماری را یکی از مزیت‌های دستیابی به ارزش‌افزوده عنوان کرد و گفت: این مزیت و ارزش افزوده ارزش اقتصادی را با خود به دنبال خواهد داشت که با تبلیغات صحیح می‌توان به برند حلال نیز در این شهر دست یافت.
در بخشی از این نشست فاطمه قدیمی حرفه مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری رشت به ارائه مطالبی در راستای شهر خلاق خوراک و راهکارهای دستیابی به برند خوراک حلال در این شهر پرداخت.
او تصریح کرد: برای اولین بار این پیشنهاد تفاهم‌نامه همکاری مابین برند جهانی حلال و شهر خلاق خوراک‌شناسی رشت در جهان امضاء می‌شود.

نظرات

اولین دیدگاه این مطلب را ثبت کنید

آگاه‌سازی از
680

wpDiscuz