در گیلان خمیر مرغ تولید نمی‌شود

رشت رویایی- خمیر مرغ به معنی گوشت جدا شده از استخوان مرغ به روش مکانیکی است، یکی از پرمصرف‌ترین مواد اولیه‌ای است که در فرمولاسیون تولید فرآورده‌های گوشتی حرارت‌دیده مانند سوسیس و کالباس استفاده می‌شد که البته این محصول ماده اولیه مورد استفاده در همه کارخانه‌های صنعتی در اروپا و آمریکاست.

خمیرمرغ که طی ماه‌های گذشته بحث داغ رسانه‌ها و افکار عمومی‌ بوده،فرآیند تولید و سلامتش بستگی به نظارت یا عدم نظارت از سوی ناظران دامپزشکی دارد که در کارخانه‌ای مجهز باشد یا زیرپله‌ای پنهان.

دکتر سهراب عاقبتی مدیرکل دامپزشکی گیلان در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه استان گیلان یکی از قطب های تولید مرغ کشور است،گفت: تولید خمیر مرغ در گیلان در صورتی که تولیدکننده دارای مجوز باشد ممنوع نیست.

وی اضافه کرد: البته تولید محصولات دیگری نظیر سوسیس و کالباس در صورتی که در مکان های بدون مجوز تولید شود ممنوع است و به طبع خمیر مرغ هم چنین شرایطی دارد.

نظرات

اولین دیدگاه این مطلب را ثبت کنید

آگاه‌سازی از
680

wpDiscuz