تأثیر خوردن فرنی در کاهش ابتلا به سرطان

فرنی

رشت رویایی- مطالعات اخیر دانشمندان نشان می‌دهد که خوردن فرنی ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد.

بر اساس مطالعات محققان دانشگاه هاروارد استفاده از رژیم غذایی حاوی ۷۰ گرم غلات به صورت روزانه که معادل یک کاسه بزرگ فرنی است می‌تواند از ابتلا به سرطان جلوگیری کند. امروزه مطالب بسیاری در رابطه با رژیم‌های مختلف غذایی برای پیشگیری از ابتلا به سرطان منتشر می‌شود اما در یکی از عجیب‌ترین این مطالب، محققان مدعی شدند که خوردن روزانه یک کاسه فرنی برای صبحانه می‌تواند از بروز و ابتلا به سرطان جلوگیری کند. مطالعه محققان دانشگاه هاروارد بر اساس یک مطالعه متاآنالیز و شامل چندین مطالعه در مورد مواد غذایی سبوس‌دار بود که ۷۸۶۰۷۶ نفر در آن شرکت داشتند.

نتایج این آزمایش نشان می‌دهد که خوردن روزانه ۷۰ گرم غلات خطر مرگ ناشی از عوامل اصلی مرگ و میرهای مطرح را ۲۲ درصد کاهش می‌دهد. بر اساس ادعای این محققان خوردن ۷۰ گرم غلات در هر روز به همان مقدار که در یک کاسه بزرگ فرنی یافت می‌شود خطر ابتلا به سرطان را ۲۰ درصد و خطر مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی و عروقی را نیز ۲۰ درصد کاهش می‌دهد.

غلات سبوس‌دار از جمله سبوس، بلغور و جو دوسر حاوی مواد غذایی مانند پروتئین، فیبر، آهن و اسید فولیک هستند.

نظرات

اولین دیدگاه این مطلب را ثبت کنید

آگاه‌سازی از
680

wpDiscuz