اسموتی ضد سرطان؛ اسموتی زردچوبه

اسموتی ضد سرطان؛ اسموتی زردچوبه

ماده اصلی در این اسموتی، زردچوبه است. یک گیاه چند ساله علفی دارای ساقه‌های ریشه‌ای زیرزمینی از خانواده زنجبیل که به عنوان ادویه اصلی در غذاهای هندی استفاده می‌شود. زردچوبه در پزشکی، به عنوان آنتی‌اکسیدان کاربرد دارد، ضد باکتری، ضد ویروس و خواص ضد سرطانی دارد.

مواد لازم:

  • ۱ لیوان شیر نارگیل
  • ۱  عددموز
  • ۱/۲  فنجان  آناناس یا انبه
  • ۱ قاشق غذا خوری روغن نارگیل
  • ۱/۲ قاشق چای خوری زنجبیل
  • ۱/۲ قاشق چای خوری زردچوبه
  • ۱/۲ قاشق چای خوری دارچین
  • ۱ قاشق چای خوری دانه چیا

طرز تهیه:

تمام مواد تشکیل دهنده  را در مخلوط کن ریخته تا صاف شود. قبل از غذا خوردن هر روز صبح از این اسموتی بنوشید. این اسموتی آنتی اکسیدان  خوبی است که بدن را پر انرژی میکند.

اسموتی ضد سرطان؛ اسموتی زردچوبه

نکات تکمیلی در مورد اسموتی زردچوبه

  •     اسموتی زردچوبه جزو نوشیدنی – اسموتی و شیک میباشد
  •     زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰ دقیقه
  •     اسموتی زردچوبه را می توانید در وعده صبحانه – سرو کنید .
  •     توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب است.

نظرات

اولین دیدگاه این مطلب را ثبت کنید

آگاه‌سازی از
680

wpDiscuz