در همایش شهر خلاق خوراک‌شناسی یونسکو-رشت
از شناسنامه ۵ غذای اصیل گیلانی رونمایی شد

رشت رویایی- در اولین همایش شهر خلاق خوراک‌شناسی یونسکو-رشت از غذاهای شناسنامه‌دار شده استان رونمایی شد.

اولین همایش شهر خلاق خوراک‌شناسی یونسکو-رشت - مهر ۱۳۹۵

به گزارش رشت رویایی، مدیرکل میراث فرهنگی استان از ثبت ۵ غذای اصیل گیلانی خبر داد و با تشکر از برگزاری این همایش، گفت: شهر خلاق خوراک شناسی باید چنان مورد توجه قرار گیرد تا صحنه رقابت در مجامع بین‌المللی را به نفع ایران برباییم.

رضا علیزاده ادامه داد: منوی غذاهای ما دارد تکراری می‌شود و این مسئله جذابیت‌هایی که باید در حوزه گردشگری ایجاد کند را کاهش می‌دهد. منوی غذا باید همپای مکان‌های گردشگری موردتوجه قرار گیرد.

او همچنین گفت: باید به حوزه حرفه‌ای در بخش گردشگری برسیم تا بتوانیم در این معقوله به نحو احسنت شکوفا شویم.

در پایان با حضور رییس جامعه هتل‌داران، دکتر ثابت‌قدم، مهندس علوی، مهندس شفیعی و مدیر کل میراث فرهنگی از ۵ غذایی که شناسنامه‌دار شدن پرده‌برداری شد.

از غذاهای شناسنامه‌دار شده استان به ترتیب باقلی‌قاتق به همراه توضیحات خانم رهبر، میرزاقاسمی به همراه توضیحات آقای رحیمی، گمج کباب به همراه توضیحات خانم رهبر، اناربیج به همراه توضیحات آقای رحیمی و مرغ‌ترش به همراه توضیحات خانم رهبر رونمایی شد.

نظرات

اولین دیدگاه این مطلب را ثبت کنید

آگاه‌سازی از
680

wpDiscuz