زیتون سوخاری؛ پیش‌غذایی لذیذ برای گیلانی‌ها

زیتون سوخاری ایده‌ای خلاقانه برای تهیه یک پیش‌غذای خوشمزه و هیجان‌انگیز است. در کمتر از نیم ساعت، زیتون ساده را به زیتون سوخاری‌هایی شکم‌پر و فوق‌العاده خوش‌طعم تبدیل کنید. این زیتون‌ها برای پذیرایی در مجالس و میهمانی بسیار مناسب هستند.

پیش‌غذایی برای گیلانی‌ها

مواد لازم

زیتون بدون هسته ۲۰۰ گرم
پیاز خرد شده ۱ عدد
سیر خرد شده ۱ حبه
ژامبون خرد شده(اختیاری) ۲ ورق
جعفری تازه و خرد شده ۴ قاشق غذاخوری
فلفل به میزان دلخواه
روغن زیتون بکر ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۱/۲ فنجان
تخم مرغ هم زده ۱ عدد
خرده نان یا پودر سوخاری ۱/۲ فنجان

طرز تهیه:

پیاز، سیر، ژامبون، جعفری، روغن زیتون و فلفل را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و چند بار بزنید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند و بافتی نرم و یکدست پیدا کند.

مواد را داخل قیف بریزید و با ماسوره کوچک، اندازه سوراخ زیتون، داخل زیتون‌ها را با مواد پر کنید. آرد را در یک بشقاب و پودر سوخاری را در بشقابی دیگر بریزید و پخش کنید.

در یک ماهیتابه گود مقداری روغن بریزید و ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. زیتون‌ها را ابتدا در آرد بغلطانید، بعد در تخم مرغ بزنید و در آخر در پودر سوخاری بغلطانید.

وقتی روغن داغ شد زیتون‌ها را داخل ماهیتابه بریزید و سرخ کنید. زیتون‌ها را بچرخانید تا همه جای آن طلایی و برشته شود. سپس زیتون‌های سوخاری را خارج کنید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی‌اش خارج شود و بعد نوش جان کنید.

ایران‌کوک

نظرات

اولین دیدگاه این مطلب را ثبت کنید

آگاه‌سازی از
680

wpDiscuz